joi, 10 ianuarie 2013

Regele Mihai si Alan Green l-au numit pe Mugur Isareascu Guvernatorul BNR


Mugur IsarescuMugur Isarescu după Lovitura de stat din decembrie 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe-MAE, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost numit Guvernatorul Băncii Nationale a României de Ion Iliescu l-a ordinul regelui Mihai si al ambasadorului SUA Alan Green la Bucuresti.

bushColegii mei ticalosi pensionari, au obtinut aceasta informatie, dar si fotografia acestui terorist care in decembrie 1989 a impuscat cetateni romani nevinovati pe la spate in Piata Universitatii, sa creasca presiunea populatiei impotriva lui Ceausescu, acesta se numeste Alan Green, ambasador al SUA in Romania in perioada 1989-1992 si a fost nominalizat ambasador SUA in Romania de George Bush senior, la 8 septembrie 1989.

Regele Mihai si Alan Green sunt membri ai aceleiasi secte satanice masonice:

Ordinul Suveran Militar de Malta, iar cine nu crede sa priveasca:

Regele Mihai, vizită oficială la Roma
http://www.ziuaveche.ro/international/externe/regele-mihai-vizita-oficiala-la-roma-71524.html

Majestatea Sa Regele Mihai I efectuează, duminică şi luni, o vizită oficială de două zile la Roma, la invitaţia Alteţei Sale Eminentisime Fra’ Mattew Festing, Principe şi Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos şi de Malta.

Conform unui comunicat al Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai, întâlnirea cu Alteţa Sa Eminentisima Fra’ Mattew Festing va avea loc în cursul zilei de luni, la Palatul Magistral din Roma. Discuţiile se vor axa pe continuarea şi extinderea colaborării pe care Ordinul Suveran Militar de Malta a avut-o cu România în activităţile cu caracter umanitar, precum şi pentru cooperarea în organizaţiile internaţionale.

Majestatea Sa Regele va avea întâlniri cu personalităţi din mediul de afaceri, diplomatic şi cu reprezentanţi ai societăţii civile italiene, se mai arată în comunicat.

Iar, Mugur Isarescu este membru al altei secte masonice Clubul de la Roma, dar o sa spuneti ce legatura are Ordinul Suveran Militar de Malta cu Clubul de la Roma sau cu Grupul Bilderberg?

dennisAu legatura, deoarece sunt constituite sub forma unor asociatii sau fundatii si toti sunt in aceste organizatii masonice sataniste, asa cum si in Romania o sa vedeti in GDS, ICR, Forta, Civica, Pro Democratia, Asociatia 21 decembrie 1989 si altele, care sunt finantate de poporul roman de 22 de ani, aceleasi persoane disidenti si agenti pentru occident si chiar agenti straini, precum Dennis Deletant-M16, iar aceste persoane conduc si distrug Romania din comisiile prezidentiale Basescu, ataca politicieni si-i santajeaza, le asculta telefoanele, le fabrica dosare penale, ii aresteaza de pe strada, vezi senatorul Voicu sau Nastase, dosar fabricat de comisia juridica Basescu, asa se conduce America.

Si, toti acestia din asociatiile lor, care sunt sustinute financiar de poporul roman, guita ca porcii: CRIZA, AUSTERITATE si RECESIUNE si ca NU sunt bani si guita din comisiile prezidentiale Basescu si inchid scoli si spitale si reduc salariile si pensiile, dar pentru ei sunt bani si pentru ei nu este CRIZA si celelalte.

Nu doresc sa fiu inteles gresit, nu-i sustin pe Voicu-PSD sau pe Nastase-PSD, din contra acestia m-au atacat, deoarece am participat la constituirea Raportului Apartamentul, ci doresc sa arat ca oricare cetatean roman poate sa ajunga in aceasta situatie si nu au relatiile si puterea celor doua personaje mentionate mai sus.

Cine e Mugur Isarescu?

Un infractor care participa la jefuirea si distrugerea Romaniei.

Cine nu crede sa priveasca:

Radu vasile

În 18 decembrie 2003, Ioan Mureșan a fost deferit justiției de Parchetul Național Anticorupție (actualul DNA), după ce procurorii au obținut avizul legal pentru declanșarea urmăririi penale.

Alături de el, procurorii au mai trimis în judecată alte trei persoane – Ioan Truță Enea (fost secretar general adjunct și consilier în cadrul Ministerului Agriculturii și Alimentației – MAA) – pentru deturnare de fonduri și complicitate la luare de mită în formă continuată, Silvia Căpitanu (fost director general al Direcției Integrare Europeană și Cooperare Internațională din MAA) – pentru deturnare de fonduri, și Dan Jiga (fost director general al Direcției Generale Economice și Relații Bugetare din MAA) – pentru două infracțiuni de luare de mită în formă continuată.

Ioan Avram Mureșan, în calitate de ministru, ar fi întocmit, în mai 1999, noiembrie 1999 și aprilie 2000, mai multe rapoarte pentru scoaterea din rezerva de stat sub formă de împrumut a cantității de 5.000 de tone de ulei.

De asemenea, Mureșan ar fi deturnat fonduri cauzând o pagubă Ministerului Agriculturii și Alimentației de 25,5 de miliarde de lei vechi, bani care ajung intr-o banca offshore in strainatate.

În aprilie 2011 a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 7 ani de închisoare cu executare pentru corupție în dosarul în care era acuzat de deturnare de fonduri.

Pe 28 mai 2012 a primit verdictul final în acest dosar, judecătorii respingând recursul lui Mureșan, și a intrat în arest. Mureșan a fost condamnat de magistrații instanței supreme și la interzicerea mai multor drepturi, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei.

De asemenea, instanța supremă a decis condamnarea fostului consilier personal al lui Mureșan, Ioan Truță, tot la 7 ani de închisoare cu executare, iar Silvia Căpitanu, fost director în cadrul Ministerului Agriculturii, a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Un alt director din cadrul ministerului, Dan Jiga, a fost achitat de magistrații Înaltei Curți.

Dar, cine a aprobat aceasta jefuire a Romaniei?

Mugur Isarescu a solicitat prin MEMORANDUM necesitatea jefuiri Romaniei, memorandumuri care a fost aprobate de primul ministru Radu Vasile.
Si, care a fost partea lor din acest jaf national si deturnare de fonduri?

Mugur Isarescu ii intorce inapoi serviciul regelui Mihai, pentru ca a fost numit Guvernator al BNR la dispozitia majestatii sale si in 2011 il invita pe regele Mihai sa vada Tezaurul Romaniei sa stie ce mai are de furat si jefuit din Romania.

BNR l-a invitat pe Regele Mihai să vadă tezaurul

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/bnr-l-a-invitat-pe-regele-mihai-sa-vada-tezaurul-153211.html

Autor: Valentin Vioreanu Miercuri, 21 Septembrie 2011

MihaiBNR l-a invitat în primul rând să vadă tezaurul pentru că Regele Mihai este legat de câteva momente importante din istoria noastră privind aurul României şi privind aurul de la BNR, şi era normal ca Regele să fie invitat să discutăm la BNR despre acele momente”, a declarat consilierul guvernatorului Mugur Isărescu, Adrian Vasilescu, într-o emisiune TV.

Care este leagatura dintre casa regala germana Hohenzollern si tezaurul Romaniei?

Acesti regi de vita germana Hohenzollern nu iubesc Romania, ci numai aurul romanesc si fac tot posibilul sa ajunga la AURUL ROMANESC si sa distruga Romania si sa extermine natia romana.

In 1916, regele Ferdinand duce Tezaurul Romaniei la Moscova, la rudele lor, la nepoata Tarului Rusiei si mama regelui Mihai, sau cum se spune regina mama, adica a doua Elena Lupescu sau Elena Ceausescu care au condus Romania, dar si despagubirea pe care a primit-o regele Mihai de la Churchill si Stalin de 191 de tone de aur din BNR pentru ca a sprijinit implementarea Comunismului in Romania si pentru palatele abandonate in Romania la ABDICAREA sa, abdicare stabilita in perioada cand a fost la nunta reginei Elisabeta.

Cine este regele Mihai?

Daca privim inapoi, la 23 august 1944, lovitura de stat din Romania a fost infaptuita de regele Mihai cu ajutorul kominternistilor agentilor NKVD-KGB Emil Bodnaras, Lucretiu Patrascanu, Constantin Parvulescu, vezi si scrisoarea celor sase, unchiul lui Cristian Parvulescu pro democratia-PNL.

antonescuAntonescu si ministrii sai au fost invitati de regele Mihai la Palatul regal spunandu-le ca regele Mihai a semnat ARMISTITIUL cu UNIUNEA SOVIETICA la Cairo, iar cand Antonescu si ministri au ajuns in sala tronului servitori, paza palatului, cunostinte si prieteni regelui Mihai au tabarat pe acestia si i-au luat la bateie si ciomagit si apoi au fost dusi si sechestrati intr-o casa conspirativa a kominternistilor NKVD-KGB, intr-un beci in care au stat fara lumina, mancare si apa, peste 20 de zile.

In final, Antonescu si ministri Romaniei au fost predati diviziei sovietice Tudor Vladimirescu in septembrie 1944, care era condus de Ana Pauker, matusa lui Adrian Severin, Walter Neulander Roman, tatal lui Petre Roman, Leonte Tismaneanu, tatal lui Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievici, tatal lui Horia Patapievici si alti, cu care regele Mihai a implementat COMUNISMUL in Romania, in perioada monarhista 1944-1947.

executiaSi, ginionul regelui Mihai, Uniunea Sovietica nu le gaseste nici o vina si-i trimit inapoi in Romania si sunt ucisi de regele Mihai, prin decret emis de acesta, sa nu se afle despre lovitura de stat de la 23 august 1944 si abandonarea militarilor romani in Crimeea, Uniunea Sovietica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu